Monday, 30 July 2012

A GiveAway

Tekan banner kalau nak join ye ! Okay bye ! Assalamualaikum :)

3rd Giveaway by Ina Amyza






Assalamualaikum.

Okay, hari ni han nak join giveaway ni. Tekan banner kalau nak join ye ! Rugi kalau tak join tau, banyak hadiah yang menarik. By the way, giveaway ni tamat pada 11 August. Lama kan ? So, ada peluang lagi la korang nak join :D

Oh ! Lupa ! Untuk makluman korang, blog ni han guna hanya untuk giveway je. Kalau nak pergi ke blog han klik Sini .

Korang jangan lupa join giveway tu ye ! Okay, bye !